Ви є тут

МЕТОДИКА ФОРМУВАННЯ РАЦІОНАЛЬНОЇ СТРУКТУРИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ІЗ ВИГОТОВЛЕННЯ КОМБІКОРМІВ

У статті запропонована методика формування раціональної структури управління якістю на підприємствах із виготовлення комбікормів. Вирішено задачу вибору оптимального варіанту ТС, яка здійснюється в два етапи. На першому етапі для заданої рецептури виробництва комбікормів повинні формуватися допустимі варіанти реалізації ТП та з них (по вектору критеріїв) вибираються конкуруючі. На другому етапі ОПР, застосовуючи формальні або неформальні процедури, визначено оптимальний проектний варіант.

Ключові слова: комбікормове виробництво, технологічний процес, якість комбікормів, управління якістю, зберігання, контроль.

1.   Главацький І. В. Якість кормів – головна забота /Н. В. Главацький. – Київ: Агроінком, 2008. – 175 с.

2.   Дубицький В. Якісні зміни у формах і механізмах агропромислової інтеграції / В. Дубицький // Економіка України. – 2005. – №4. – С. 63–67.

3.   Матвеева Н. В. Качество и духовность / Н. В. Матвеева //Стандарты и качество. –1999. – № 5.

  1. Советов Б.Я. Современный взгляд на системы качества и их развитие. / Б. Я. Советов // Стандарты и качество, №1. – 2000. – С. 25–26.
ДолученняРозмір
PDF icon tkachenko_1-2014.pdf278.59 КБ