1. Заболотний В.С. Конкурентоспроможне птахівництво України: аналітична оцінка, прогноз розвитку / В.С. Заболотний, О.Ф. Кирилюк. – К.: ЦП «Компринт», 2013. – 197 с.
2. Заболотний В.С. Якість продукції м’ясного птахівництва – передумова забезпечення її конкурентоспроможності / В.С. Заболотний. – Вісник ДонНУЕТ №3 (51). Частина друга. – С. 252-258.
3. Вакуленко А.В. Управління якістю: Навчально-методичний посібник / А.В. Вакуленко. – К.: КНЕУ, 2004. – 167 с.
4. Проект ДСТУ «М'ясо птиці, тушки, загальні технічні умови» / Бірки / Інститут птахівництва УААН, 2006. – 34 с.
5. ДСТУ 5028 2008 «Яйця курячі харчові, технічні умови» Бірки / Інститут птахівництва УААН, 2008. – 36 с.