1. Копитець Н. Г. Функціонування системи збуту продукції скотарства: теоретико-практичний аспект: монографія / Н.Г. Копитець. – К.: Інститут аграрної економіки, 2007. – 210 c.
2. Месель-Веселяк В. Я. Розвиток м’ясопродуктового підкомплексу України / В. Я. Месель-Веселяк, О. В. Мазуренко; за наук. ред. акад. УААН П. Т. Саблука. – К.: ННЦІЕА, 2004. – 198 с.
3. Пуцентейло П. Р. Перспективи розвитку виробничого потенціалу м’ясного скотарства України / П. Р. Пуцентейло // Сталий розвиток економіки. – 2011. – № 1. – С. 9–17.
4. Свідовський А. М. Проблеми та досвід державного регулювання на ринку м’ясопродуктів / А. М. Свідовський, І. А. Оносова // Торгівля і ринок України. – Донецьк: ДонДУЕТ. – 2001. – С. 220–226.
5. Захарин С. Кто главный на рынке мяса: производители или потребители? А может посредники? / С. Захарин // Продукты питания. – 2004. – № 24. – C. 20–21.
6. Яців І. Б. Регіональний ринок м’яса: ефективність функціонування і перспективи розвитку: монографія /
І. Б. Яців, С. Ф. Яців. – Львів, 2008. – 185 с.