1. Крупін В.Є. Аспекти формування продовольчої безпеки країни / В.Є. Крупін, Я.Я. Пушак // Економічні інновації. − Випуск 47. − 2012. − С. 70-80.
2. Як визначатимуться основні індикатори продовольчої безпеки: до постанови Кабінету Міністрів України від
5 грудня 2007 р. №1379 // Урядовий кур’єр. – 2007. – 19 груд. – С. 16.
3. Пасхавер Б. Продовольчий аспект подолання бідності / Б. Пасхавер // Економіка України. – 2004. – № 10. – С. 71–76.
4. Мудрак Р. Споживчий аспект продовольчої безпеки / Р. Мудрак // Економіка України. – 2007. – № 9. – С. 82-89.
5. Березін О.В Проблеми формування продовольчого ринку України: [Монографія]. / О.В Березін – К.: Вища шк., 2002. – 211 с.
6. Звіт про стан продовольчої безпеки України у 2011 році [Електронний ресурс] // Режим доступу: http://ua.convdocs.org/ docs/index-119280.html